Magyar Élelmiszerkönyv (HACCP)

Nem tanúsítás köteles, a tanúsítást az ügyfél kérésére elvégezzük!
Az élelmiszerekkel szemben támasztott legalapvetőbb minőségi követelmény, hogy az elfogyasztásuk ne okozzon semmiféle káros hatást. A rendszer alkalmazása az élelmiszerek közegészségügyi szempontból történő aggálymentes fogyaszthatóságát jelenti.

A közétkeztetésben, vendéglátásban, cukrászati és hidegkonyhai termékek előállítása során a rendszert, az élelmiszer előállítóknak, a vendéglátó- és közétkeztető szervezeteknek kell kialakítania, működtetnie és felülvizsgálnia, a Magyar Élelmiszerkönyv (HACCP) szerint.

Csökkentse a kockázatokat, a megelőzéssel!

MIÉRT FONTOS A RENDSZER MŰKÖDÉSE, ÖN ÉS SZERVEZETE SZÁMÁRA?

  • Bizonyítja az élelmiszer előállítás folyamatainak állandó ellenőrzését.
  • Növeli a bizalmat termékei/szolgáltatásai iránt.

A HACCP rendszert valamennyi élelmiszerforgalmazó, valamint vendéglátó egységnek ki kell építeni, be kell vezetni és működtetni kell!

Kérje ajánlatunkat!