Magyar Élelmiszerkönyv (HACCP)
Nem tanúsítás köteles, a tanúsítást az ügyfél kérésére elvégezzük!
Az élelmiszerekkel szemben támasztott legalapvetőbb minőségi követelmény, hogy az elfogyasztásuk ne okozzon semmiféle káros hatást. A rendszer alkalmazása az élelmiszerek közegészségügyi szempontból történő aggálymentes fogyaszthatóságát jelenti.
A közétkeztetésben, vendéglátásban, cukrászati és hidegkonyhai termékek előállítása során a rendszert, az élelmiszer előállítóknak, a vendéglátó- és közétkeztető szervezeteknek kell kialakítania, működtetnie és felülvizsgálnia, a Magyar Élelmiszerkönyv (HACCP) szerint.
Csökkentse a kockázatokat, a megelőzéssel!
MIÉRT FONTOS A RENDSZER MŰKÖDÉSE, ÖN ÉS SZERVEZETE SZÁMÁRA?
- Bizonyítja az élelmiszer előállítás folyamatainak állandó ellenőrzését.
- Növeli a bizalmat termékei/szolgáltatásai iránt.
A HACCP rendszert valamennyi élelmiszerforgalmazó, valamint vendéglátó egységnek ki kell építeni, be kell vezetni és működtetni kell!